top of page

Moikka, minä olen Katri.

"Tarvitseeko politiikka kovat kyynärpäät? Ehkä, mutta mielestäni enemmän tarvitaan myötätuntoista rohkeutta, sinnikkyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Näiden ominaisuuksien varassa teen työtäni, myös politiikassa."

kuva_metsä.jpeg

Olen 48-vuotias psykologi Jyväskylästä, jalat kiinni tiukasti Putkilahden kylällä.

​Työura:

Opintopsykologin tehtävässä 14 vuotta. Tärkein tavoite työssä on opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen yksilö ja yhteisötasolla. 

Aiempi työkokemukseni projekti- ja koulutustehtävissä on antanut näkemystä vapaan sivistystyön ja järjestöjen merkitykseen yhteiskunnassa.

Olen sivutoiminen ammatinharjoittaja työnohjaus- ja koulutustehtävissä, yrittäjäperheessä kasvaneelle yrittäminen on luontevaa.

​Poliittiset luottamustehtävät:

1.      Jyväskylän kaupunginvaltuuston varavaltuutettu ja keskustan valtuustoryhmän sihteeri. Rakennus- ja ympäristölautakunnassa, kaupunkikuvatoimikunnan jäsen.

Kuntapolitiikassa olen pitänyt esillä erityisesti koko kaupungin tasapuolista kehittämistä, ympäristöasioita sekä kunnan roolia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä.

2.      Keski-Suomen aluevaltuuston varavaltuutettu ja yksilöasianjaoksen jäsen.

Tärkeintä soteuudistuksessa on saada aikaan palvelut, jotka ovat saavutettavissa ja myös auttavat ihmistä tilanteessa, kun apua tarvitaan.

Hyvinvointialueen kehittämisessä pidän esillä erityisesti mielenterveyspalvelujen toteuttamista. Psykologipalvelut kuuluvat kaiken ikäisille ja koulupsykologit kuuluvat kouluihin.

Onnistuneessa hoidossa otetaan huomioon ihmisen ja perheen kokonaistilanne. Olen myös tuonut esiin sitä, että yhteistyö hyvinvointialueen, kuntien ja järjestöjen kesken on saatava toimivaksi.

3.      Muut luottamustehtävät:

Putkilahden Kyläseura ry:n puheenjohtaja

Putkilahden Ketterä ry:n varapuheenjohtaja

Suomen Psykologiliiton yliopistosektorin edunvalvontaryhmä.

Olen toiminut pitkään psykologiliiton luottamustehtävissä, joista minut on palkittu hopeisella ansiomerkillä.

bottom of page