"Tarvitseeko politiikka kovat kyynärpäät? Ehkä, mutta mielestäni enemmän tarvitaan myötätuntoista rohkeutta, sinnikkyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Näiden ominaisuuksien varassa teen työtäni, myös politiikassa."

kuva_metsä.jpeg

Moikka, minä olen Katri.

Olen 48-vuotias psykologi, kotiutunut Jyväskylän keskustan asukkaaksi pitäen juureni kiinni kotiseudullani Putkilahdessa.

Työssäni opintopsykologina päätehtävänäni on opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen yksilö ja yhteisötasolla.  Aiempi työkokemukseni järjestöissä projekti- ja koulutustehtävissä on antanut ymmärryksen kansalaistoiminnan

ja avointen harrastus- ja  opiskelumahdollisuuksien merkityksestä arjen hyvinvoinnin tuottajana. Olen sivutoiminen ammatinharjoittaja työnohjaus- ja koulutustehtävissä, yrittäjäperheessä kasvaneelle yrittäminen on luontevaa.

Olen aina ollut aktiivinen järjestötoimija ja nähnyt yhteisöllisyyden tärkeäksi elämäni sisällöksi tapahtumien ja kansalaisaktiivisuuden muodossa. Olen toiminut pitkään Suomen psykologiliiton luottamustehtävissä, joista minut palkittiin juuri hopeisella ansiomerkillä. Olen Putkilahden Kyläseura ry:n puheenjohtaja.

Keski-Suomessa on hyvä kasvaa, opiskella, yrittää ja elää hyvää elämää myös elämän vaikeina hetkinä.